Geluidsposters: werving kandidaten OR

De ondernemingsraad is aan vernieuwing toe en daar zijn nieuwe frisse OR-leden voor nodig. Hoewel er elke vier jaar verkiezingen zijn, zijn er vaak niet genoeg kandidaten om ook daadwerkelijk te kunnen kiezen.

De ondernemingsraad van de gemeente Utrecht wilde graag voor de verkiezingen meer kandidaten en ook een ander kandidaten dan de medewerkers die zich normaal aanmelden voor de OR. MTP heeft daarom wervingsposters gemaakt met een wat absurdistisch karakter. Door op een audio knop op de lijst te klikken, was een ingesproken wervende tekst te horen.

De posters zijn ontworpen door Afke Besseling

Afke Besseling

Afke Besseling

Programmamaker, kunstenaar

Ilja van den Berg

Ilja van den Berg

Sociale innovatie consultant

Afke Besseling

Afke Besseling

Programmamaker, kunstenaar

Ilja van den Berg

Ilja van den Berg

Sociale innovatie consultant