Robert van Oirschot

Robert van Oirschot

Management consultant, oprichter Future Management

Ewout Langenbarg

Ewout Langenbarg

Organisatieadviseur at Goudsteen & Company

The ING WB Tech Journey

Met het aantreden van de nieuwe CIO van ING Wholesale Banking Tech, was het tijd om een nieuwe wind te laten waaien door Tech organisatie bestaande uit 1200 medewerkers verspreid over verschillende landen wereldwijd.

Er werd een programma gestart voor en door medewerkers met de support van het hoger management. Medewerkers konden ideeën aandragen voor de verbetering van het werk. Dit kon zijn op het gebied van security, klant producten, klant relatie, agile werken, cultuur, werkomgeving… heel divers dus.

Wij hebben ondersteund met het uitrollen van het programma en alles wat de teams  nodig hadden om hun idee te laten slagen, van het organiseren van hackathons, maken van filmpjes, posters tot het organiseren van mandaat, zichtbaarheid en netwerk.

In dit programma hebben we samengewerkt met Future Management, Goudsteen & Company, Inkstrategy en Panos Kostouros.

Ilja van den Berg

Ilja van den Berg

Sociale innovatie consultant, oprichter Mind the People

Panos Kostouros

Panos Kostouros

Video production, art direction