Selecteer een pagina
neem contact op

info@mindthepeople.com
+31 6 41 235 290

Jeroen de Rijke

VEILIG SAMENWERKEN

voor managers en professionals die effectiever willen samenwerken

Jeroen de Rijke voormalig leider van undercover operaties bij de politie en bekend van de TV show Hunted, over veilig samenwerken en presteren onder hoge druk. 

Langs spannende verhalen over drugshandel, terrorisme en ontvoeringen, vertelt Jeroen hoe hij leiding gaf aan deze operaties. Hij vertelt over het creëren van vertrouwen, presteren onder hoge druk, het belang van scenario denken en briefings en debriefings. Want alleen als je softskills op orde zijn, kan het harde werk gedaan worden.

Jeroen de Rijke

Jeroen de Rijke is een ‘one of a kind professional’. Een expert met jarenlange ervaring in het aansturen van undercoveroperaties op het gebied van zwaar georganiseerde misdaad en terrorisme in binnen- en buitenland. Daarnaast is Jeroen gecertificeerd coach. Hij traint teams in special skills, presteren onder druk en verbinding. Vertrouwen, veiligheid, besluitvaardigheid, omgaan met stress en integriteit zijn zijn thema’s. Jeroen en Marcel van de Ven zijn compagnons bij Global S.I Group: één van Nederlands grootste particuliere recherchebureaus dat in samenwerking met de politie zware criminaliteit bestrijdt. Daarnaast is Jeroen te zien in het tv programma Hunted waar hij verantwoordelijk is voor de tactische recherche op het Hunted Headquarter (AVRO TROS)

Veilig samenwerken

Tijdens deze geheime operaties moeten de undercover specialisten werken onder hoge druk en leggen zij hun levens in handen van hun teamleden. Er ligt een hoge verantwoordelijkheid bij de leiders van deze operaties. Vertrouwen, veiligheid, besluitvaardigheid en omgaan met stress en integriteit zijn daarbij extreem belangrijk

Managers en professionals

In de huidige tijd moeten teams flexibel meebewegen met de snel veranderende buitenwereld. Teams staan onder hoge werkdruk en hebben steeds minder grip op hun omgeving. Deze spannende en inspirerende presentatie helpt zowel leiders als professionals bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving om zodoende samen bijzondere prestaties te bereiken.