Selecteer een pagina
neem contact op

info@mindthepeople.com
+31 6 41 235 290

Lauren Verster

OVER LEIDERSCHAP, INTEGRITEIT EN VEILIGHEID

Sander Schaepman, bekend van het TV programma Hunted, heeft een indrukwekkende carrière als trainer en leidinggevende bij de politie achter de rug waar hij o.a. leiding gaf aan internationaal opererende Kernteams Zware Georganiseerde Criminaliteit van de Nederlandse politie.

Hij werkte samen met verschillende internationale opsporingsdiensten en heeft lokaal gewerkt in Libanon, West Europa, Turkije en Colombia. Door deze ‘high profile’ rollen heeft hij een sterk politiek-/bestuurlijke sensitiviteit en is hij zeer bedreven in het leidinggeven aan crisisorganisaties.

Als ondernemer zet hij zijn sensitiviteit, zijn passie voor ethiek en kennis op het gebied van veiligheid in voor rollen als bestuurs- en directie-adviseur, leidinggevende van crisisorganisaties. Daarbij draagt hij graag zijn kennis over als trainer, keynote speaker en dagvoorzitter

Zijn thema’s zijn: 

 LeiderschapOndermijningIntegriteitVeiligheidCrisis management